Alla inlägg under september 2007

Av Josefine - 17 september 2007 13:56

Jag har kommit på vad jag ska testa nu. Bara för att se om jag klarar det. Iaf så har jag tänkt så här att fram tills vi åker till Kreta ska jag klara mig (nästan) utan socker. Då tänker jag alltså på socker som i glass och kakor eftersom redan inte äter godis. Wish me well.


Sitter och klurar på Blink-låten men jag lyckas hela tiden missa det som jag letar efter. Jag hörde det en gång förut. Det ger sig.


Och Alex: Jag fattar mer än du tror^^ Det enda jag inte förstår är dig^^

Av Josefine - 16 september 2007 17:36

så in i...Jag får ryck.Jag vill gå ut men kan inte.Jag har inget att göra. Dagen idag har bestått av att läsa igenom det vi skulle läsa i religionen till imorgon, börja läsa den dumma boken i svenskan som jag också får ryck på, titta på 3 avsnitt Brothers & Sisters och What about Brian.Sedan även sett en halvtimma av Da vinci koden. Men det var för segt. Och äta äpplepaj.Jag vill ut även om det är pissväder.Förslag på något att göra?

Av Josefine - 15 september 2007 22:01

Ah fan.Det var inte så jobbigt. Trodde det skulle bli mycket värre. Känns bra.Jag skulle göra äpplepaj förut. (Samma sak varje år)Och jag tror på att jag har något slagt sjätte sinen eller något. För morsan gav mig "kanelen" skulle det föreställa. Men precis innan jag började hälla kollade jag på burken. (av någon anledning) Där stod det inte kanel utan cayennepeppar. Ni kan ju försöka tänka er hur det skulle smakat. Därav mitt sjätte sinne. Jag brukar aldrig kolla sånt annars. (Grädde med salt är as-äckligt.)Dagens: De hade en liten (pytteliten!!) pappilon valp på 11 veckor som hade en tröja på sig. De hade även 3st Franska mastiffer av något slag. (Kommer inte ihåg exakt vad hon sa, det var något konstigt iaf. Ganska stora) Helt plötsligt så har en av de där mastifferna bitit tag i tröjan på den lilla pappilonen och burit iväg den (Han var skit stolt verkligen och jag tror inte han insåg att det faktiskt var en hund där i)Jag skratta så jag trodde jag skulle dö. Och Sofia förstod inte först och sedan försökte hon rädda den stackars lilla hunden. Men gud vad det såg roligt ut. Jag tror det är en sådan där once-in-a-lifetime grej att se sådant. Det var asigt kul men det var förstås synd om hunden.Nu ska jag fortsätta kolla på film.

Av Josefine - 14 september 2007 20:06

Det är det sannerligen.Jag har varit på hel knäppt humör hela eftermiddagen.Jag tror vi lyckades skrämma brort Alex vän idag på repningen men det gör inte mig något. (No offense Alex)Jag har garvat hela tiden sedan jag väntade på bussen med Sanna förut idag. Med en kort paus när jag var hemma emellan. Sedan dess har det hållt på.Det beror på att jag är övertrött. Så är det bara. Antingen går det upp eller så går det ner. För det mesta går det upp för att sedan störta rakt ner. Det har det inte gjort än men det kommer väl.Nu väntar jag på mat eftersom jag inte fick någon tacos av Sanna.

Av Josefine - 13 september 2007 18:32

Folk. Det kanske hade funkat att bestämma vilka jag skulle få se om det bara hade varit JAG som skulle åka. Men så är det inte i nuläget.

Fram tills idag såg jag fram emot att åka. Just nu känns det bara allmänt pissigt. Jag ville åka för att komma bort från allt men det verkar ju skita sig. Helvete. Fan ta allt

Nu är det i varje fall bestämt. Jag missar Takida. Så erbjudandet om min biljett varar fortfarande. Fast just nu tycks det inte spela någon större roll. Right?

Det är jävligt kallt.
I'm off.

Av Josefine - 12 september 2007 21:07

Fy det spelar ingen roll hur jag gör nu. Antingen missar jag Takida eller Viscera. Jag tror det är ödesbestämt att jag alltid ska missa något. Det suger. Så om jag missar Takid är det någon som har lust att köpa en Takida biljett?Men men vad gör man inte.Var och repade förut och min gitarr låter jättebra^^Tänker ta sovmorron imorgon. Sedan har jag ju en del läxor till fredag men wth.Idag var nästan smärtfri dag ju. Till och med företagsekonomin gick snabbt och vi gjorde inte så illa mycket. Och på den internationella ekonomin kollade vi på en film som var rätt hemsk. Fy fan vad arg jag blir när jag ser sådana filmer.Well well.Tänkte jag skulle hinna med en promenad ikväll men jag håller på att få en sak av Sara som tar EVIGHETER att skicka.

Av Josefine - 11 september 2007 20:08

Det blev ingen svart. Som ni kanske ser. För den fanns inte i ickeförgylld och denna var dessutom sänkt pris på.

Roligaste var att första killen vi fråga var om han hade denna fast i svart. Vilket de inte hade och sedan försvann han.

Andra killen vi pratade med var för att jag ville testa att spela på den. Men visnings exemplaret var lite paj för den saknade en sträng osv. Så jag fick prova på den svarta och förgyllda. Sedan försvann han efter att visat in mig i ett rum med stärkare och grejer. Fick världens blackout när han fråga vad för stärkare jag hade. Han var dessutom jätte bra och på att spela och fick mig att känna mig usel. Kan inte vara något vidare försjälningstrick. Typ: "Spela för kunden och få den att känna sig värdelös. Den kommer sedan gå gråtande ut ur affären"

Tredje killen fick jag leta upp för att han skulle hänga upp den för det var jätte högt och jag hade ingen större lust att göra bort mig. Sedan försvann han också.

Fjärde killen fick jag till slut på för att faktiskt köpa gitarren. Och det gick ju bra när han väl hade hittat papper till skrivaren. Fick ytterligare en blackout när jag började fundera på om jag behövde knappa in min kod när jag betala med kortet och jag kom verkligen inte på den. Men det behövde jag inte som tur var. För jag kom verkligen inte på den.

Det andra roliga var att den första som skulle "hjälpa" mig, såg ut som Rake Yohn i Jackass och Viva la bam. Jag och Sanna stod och garvade i väntan på papper till skrivaren om att det nog var honom som Niklas kände för han var också långhårig.

Mina armar är döda för jag fick bära gitarren jätte jätte mycket. Vi kom först fram till att det var det man skulle ha en pojkvän till men efter vidare eftertanke kom vi på att han var utbytbar med en slav istället. Ifs kan ju det vara samma sak men.

Och jag är faktiskt inte så elak egentligen men mina armar var jätte trötta.

Av Josefine - 11 september 2007 15:14

Fan ta Niklas . Han har gjort mig nervös nu med sina mail. Helt sjukt att bli nervös över att åka och köpa en gitarr men så är det. Det är något fel med min blogg. Eller så har de ändrat något för jag kan inte formatera texten för fem öre. Jag får väl börja skriva in sådana där roliga koder och shiet.Ska äta och sedan åka. Jag funderar nästan på att ta och skriva en sådan där historia som Sanna hade gjort. Det skulle vara rätt kul faktiskt^^

Ovido - Quiz & Flashcards